Het leer van Etahome

Het leer

Wij gebruiken diverse leersoorten. Ons leer komt uit alle hoeken van de wereld en is zorgvuldig geselecteerd. Met ruim 30 jaar ervaring binnen de leerbranche hebben wij een perfecte samenstelling van kwaliteit en uitstraling neer te zetten. 

Een natuurlijk materiaal.

Leer is een natuurlijk materiaal dat op een duurzame wijze is vervaardigd. Dankzij de natuurlijke elementen creëer je eenvoudig een geweldig effect binnen uw interieur. Leer zorgt voor een verbeterde akoestiek, het is brandvertragend én heeft een uniek karakter. Leer van Etahome is beschikbaar in drie leersoorten en tientallen kleuren. Elke leren tegel is anders qua uitstraling. Ons leer is eenvoudig aan te brengen met de plakrand die standaard op elke tegel zit. Hoe plak ik een leer op de wand? Dat kunt u lezen in onze gebruiksaanwijzing ‘Leer plakken’. 

Wat maakt leer anders dan behang of stucen?

Leer is een natuurproduct, dat wil zeggen dat elke tegel zijn eigen karakter heeft. Elke leren tegel is anders dan die ernaast, wat zorgt voor een uitgesproken effect. De leren vellen die wij gebruiken zijn logischerwijs van een dier geweest dat vrij in de natuur heeft kunnen rondlopen. Hierdoor kan het voorkomen dat een tegel een ‘extra-tje’ heeft, denk aan een insectenbeet of litteken van prikkeldraad Dit zorgt voor een nóg natuurlijkere uitstraling. Bent u benieuwd naar voorbeelden van deze unieke uitstraling? Bekijk dan onze leerinspiratie.

Wij gebruiken echt leder.

Bij Etahome kiezen wij bewust voor écht leder. Dit zorgt voor de uitstraling die we nastreven en de kwaliteit die we graag willen aanbieden. Ook hebben we een voordeliger alternatief in de markt gezet met Kansas, een leersoort die prijstechnisch onwijs voordelig is. Deze bestaat voor een gedeelte uit microvezels.

Bent u op zoek naar maatwerk of meer exclusiviteit?

Heeft u grotere plannen of wilt u graag nog iets exlusievers in huis hebben? Onze zusterorganisatie Etagon levert volledig maatwerk, met exclusieve leersoorten én een professioneel montageteam. 

Dakota choco
Dakota taupe