Leren trapbekleding

Leren trapbekleding haalt de natuur in huis.
Een leren trap geeft je het gevoel van luxe en exclusiviteit De uitstraling is van grote invloed op de sfeer in uw huis. Het gevoel van leer onder je voeten is een traktatie voor de zintuigen en biedt een comfort bij elke stap

Onze Leren trapbekleding

Nevada

Onze Nevada collectie heeft van zichzelf een wat stevigere structuur. Dit maakt het product ideaal voor trappen en vloeren.

Texas

Buffelleder met een stoere rustieke uitstraling. Het leer is geeft een wow effect in elke woning door zijn uitgesproken uiterlijk.

Ataca

Buffelleder met een klassieke chique uitstraling. De lichte glans op het leer zorgt voor klasse en authenticiteit.

Leren trapbekleding van ETAHOME

Ben je opzoek naar leren trapbekleding dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden je graag onze expertise aan.

Misschien ben je een leren trap weleens tegengekomen in hotels, restaurants, kantoren of bij iemand thuis. Had jij toen het gevoel dat wil ik ook? Aarzel niet en vraag dan meteen een offerte aan!

Waarom kiezen voor een leren trap?

Een leren trap is een prachtige toevoeging aan elke woning of bedrijfspand. Leer is niet alleen duurzaam en stevig, maar het heeft ook een unieke uitstraling die een stijlvolle en luxe sfeer creëert.

Een leren trap is gemaakt van hoogwaardig leer dat speciaal is behandeld om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Het leer wordt strak om het trapframe gespannen, wat zorgt voor een naadloze afwerking en een strakke, moderne uitstraling. Het werkt ook geluidsdempend. Bovendien is leer zeer gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.

 

Blijf op de hoogte van onze nieuwste projecten!

Inspiratie

Trap Nevada Grey

Maatwerk

Bij Etahome bieden wij maatwerk aan. Elke trap wordt ingemeten en samen met u spreken we af hoe de trap bekleed moet worden. Op deze manier zorgen wij voor een unieke uitstraling.

Wij verwerken uitsluitend volnerf buffel leer.
Dit robuuste materiaal heeft een harde toplaag en een vaste structuur voor optimale duurzaamheid. in de loop der tijd krijgt uw trap meer karakter en een mooi doorleefd uiterlijk

Foto trap montage

Meer informatie over trapbekleding?

Bekijk onze digitale trappen folder voor wat meer informatie.